Szánalom Kapitány kalandjai

Befogadtam ezt a töltényt, mintha édes gyermekem lenne, befogadtam a hasamba, akár egy fémes magzatot, átölelem, cirógatom, vigyázok rá. Eggyé válunk. Állandósult éhségérzetem lassan elmúlik, boldoggá tesz ez a gyermek.

Őket szeretem

Címkék

alibi (1) anyám (1) az (1) balaton (1) béla (2) bharat (1) bocskor (1) boldogság (1) börtön (1) csók (1) dealer (1) dogville (1) elmenni (1) fekete (1) focista (1) gábor (1) gyurcsány (1) joshi (1) kultura (1) lyuk (1) maradni (1) mátyás (1) monolake (1) morons (1) munch (1) nátha (1) órák (1) orra (1) párhuzamos (1) péter (1) pintér (2) quimby (1) rákosi (1) rasszizmus (1) részeges (1) sláger (1) sofőrök (1) szerelem (1) színház (1) tököli (1) út (1) vándor (2) wesselényi (1) Címkefelhő

Bocskor for president!

2009.11.27. 12:49 | Baltasar Bustos | Szólj hozzá!

„Ami engem illet, a Parlamentben trónoló vigécek nagy részét falhoz állítanám!

 

Azért, hogy lefénykepezzem őket!

 

Annyira szeretem ezt a muris, állandóan cserélödő, és mégis változatlan (egy para paradoxon) társulatot, hogy kitapétáznám velük a szobámat! Jól mutatna a falamon egy Kövér Lajos-trófea, vagy Mesterházy kiterített bőre. Jó lenne Viktor herceg bőrében átvészelnem a telet, éjjelente hozzábújnék a kitömött Lendvai Ildikóhoz, aki azt suttogná a fülembe: Én sohasem hagylak el!”

 

Ezeket a mondatokat látta Ixca Cienfuegos álmában, egy nagy fehér falon. Ébredése után az álmok beperlésének lehetőségén tünödött. Lendvai Ildikó feljelentést tesz egy ismeretlen álombéli tettes ellen, aki elmosodótt, ákombákom betűkkel sértegette őt. Az ismeretlen tettest halálra itélik, a bünsegéd I. C.-t életfogytiglani álmatlanságra kötelezik.

 

C. azóta már nem álmodik. Figyeli a szürreális valóságot, amelyben ezrek gyűlnek össze a Sláger-rádió, és a KULTÚRA megmentéséért. A tömeg láttán meghatódik. Ő ugyan sohasem kedvelte a Sláger-rádiót, se az adó csillagait, a két koránkelő paprikajancsit, de a kultúra megmentését igazán szép, és nemes gondolatnak tartja.

 

Könnyes szemmel olvassa a jelentést (slager.hu): A Szimpátiakoncert legmeghatóbb pillanata a finálé volt. A Republic együttes búcsúdalára a színpadra gyűlt a Sláger Rádió teljes stábja, hogy azt követően Balázs Fecóval „kiegészülve” együtt énekeljék el a Maradj velem című, szívszorító slágert.” Istenem, gondolja, hogy nem láthattam élőben, ahogy a mosolygós, lobotómián átesett fiatalember feltartja azt a táblát.

 

 

 

 

 

 

Szép új világ ez itt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Remélhetőleg a következő választáson a Boros-Bocskor-Alpári-Polgári Gittegylet győzedelmeskedik. Boros lehetne a köztársasági elnök! Mialatt disznó vicceket súgna a francia államelnök fülébe, Bocskor keverné a zenét. Jó slágerest, hadd tudja meg az idegen milyen az a magyar vírus!

 

"Eltűnnek a fák, a vadállatok, kocsik, tv-, és rádió-készülékek köpik a szemetüket a világra. Megfulladok zene nélkül! Maradj velem Sláger-rádió!"

 

Álmodja Ixca, mire letartóztatják. A Nov. 27.-ei itélet: "Az álomrendelet megsértése 2012. 12. 1.-jéig eltiltjuk a gondolkodástól!"

 

Hát akkor: Passz. (Bocskor for prézlident!)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szanalomkapitany.blog.hu/api/trackback/id/tr721556237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: sláger bocskor
süti beállítások módosítása