Szánalom Kapitány kalandjai

Befogadtam ezt a töltényt, mintha édes gyermekem lenne, befogadtam a hasamba, akár egy fémes magzatot, átölelem, cirógatom, vigyázok rá. Eggyé válunk. Állandósult éhségérzetem lassan elmúlik, boldoggá tesz ez a gyermek.

Őket szeretem

Címkék

alibi (1) anyám (1) az (1) balaton (1) béla (2) bharat (1) bocskor (1) boldogság (1) börtön (1) csók (1) dealer (1) dogville (1) elmenni (1) fekete (1) focista (1) gábor (1) gyurcsány (1) joshi (1) kultura (1) lyuk (1) maradni (1) mátyás (1) monolake (1) morons (1) munch (1) nátha (1) órák (1) orra (1) párhuzamos (1) péter (1) pintér (2) quimby (1) rákosi (1) rasszizmus (1) részeges (1) sláger (1) sofőrök (1) szerelem (1) színház (1) tököli (1) út (1) vándor (2) wesselényi (1) Címkefelhő

A Szanisz-ló legendája

2010.01.26. 13:21 | Baltasar Bustos | Szólj hozzá!

Szaniszló úr az Echo Tv-n nagy beszédet tartott a magyarok származásáról. Röviden: mi vagyunk a sumérok, akik később Tibetbe mentek, és ott a Szent Turul madár védelme alatt éldegéltek sokáig. Pár évszázad múlva a Kárpát-medencébe tévedtünk, ahol örökkön mi vagyunk a Jók, és sikerrel harcolunk a Gonoszok ellen. Minden nagyhatalomnak mi okoztuk a vesztét, hátunk mögött a magyar-sumér-inka-táltos Jóistennel.

És mindezt egy külpolitikai műsorban…

Eddig nem nagyon izgultam, de most belegondoltam, hogy mi lesz itten, nem összekeverve echotv-t a Fidesszel, csak a Jobbikkal, no de azért mégis… ekkora kreténeket meg a Nap-tv-ben sem láttam.

Hogy kicsoda Szaniszló?

"Moszkvában végzett egyetemet, majd 1986-tól az akkori Magyar Hírlap moszkvai tudósítója lett. Később a Magyar Televízió Panoráma című külpolitikai adásának a munkatársa, 2005 februárja és 2007 februárja között a Duna Televízió Híradójának a főszerkesztője. 2008 augusztus 25-e óta az Echo Tv külpolitikai műsorának, a Világ-Panorámának felelős szerkesztő-műsorvezetője."

Egy Moszkvában végzett szovjet ügynök? Vagy egy nagyon jól megfizetett ember, aki elmebetegnek tetteti magát? Esetleg egy megtért tévelygő, aki végre megtalálta a Hatalmas Suméristen igazságát?

http://comment.blog.hu/2010/01/13/a_mi_nemzetunk_vedoburka_minden_gonosznak_utjat_allja?fullcommentlist=1#comments

 

Itt megtekinthető a teljes videó (lehetetlen végignézni), és a kommentek, amelynek jelentős hányada gúnyolódó, hitetlenkedő, míg nem eljön egy ember, és rámutat az igazságra! Köszönjük Nade!

Nade 2010.01.13. 20:40:41

Ja, és mielőtt valaki félrevinné a dolgot: a vatikáni könyvtár zárolt anyagai között sok bizonyítékot őriznek évszázadok óta a sumér-magyar rokonságról. Elmondhatom: én jártam ott. Láttam néhány igencsak meggyőző adatot. A nagyhatalmaknak soha nem volt érdeke - se Habsburg, se náci, se kommunista időkben -, hogy nekünk magyaroknak túl nagy önbizalmunk legyen. Ki kellett találni egy olyan eredetet, amelyre ennél kevésbé lehetünk büszkék. Csak az a szánalmas, hogy ilyen szorgalmasan vevők vagyunk erre.

 

Köszönjük Nade, hogy képes voltál a zárolt anyagokhoz (angyalpor?) hozzájutni, és láttál néhány adatot! Nem voltál rest (vagy gyáva) megosztani velünk! Reméljük az esetleges kormányváltás után te is kapsz valami finom kis pozíciót, talán még kulturális miniszter is lehet belőled! Nade nemár.

 

(Amúgy sztem mindenki tudja, hogy az inkáktól származúnk, szigorúan hosszú ú-val, és mindenféle bizonyitékok nélkül!)

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szanalomkapitany.blog.hu/api/trackback/id/tr711703413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása