Szánalom Kapitány kalandjai

Befogadtam ezt a töltényt, mintha édes gyermekem lenne, befogadtam a hasamba, akár egy fémes magzatot, átölelem, cirógatom, vigyázok rá. Eggyé válunk. Állandósult éhségérzetem lassan elmúlik, boldoggá tesz ez a gyermek.

Őket szeretem

Címkék

alibi (1) anyám (1) az (1) balaton (1) béla (2) bharat (1) bocskor (1) boldogság (1) börtön (1) csók (1) dealer (1) dogville (1) elmenni (1) fekete (1) focista (1) gábor (1) gyurcsány (1) joshi (1) kultura (1) lyuk (1) maradni (1) mátyás (1) monolake (1) morons (1) munch (1) nátha (1) órák (1) orra (1) párhuzamos (1) péter (1) pintér (2) quimby (1) rákosi (1) rasszizmus (1) részeges (1) sláger (1) sofőrök (1) szerelem (1) színház (1) tököli (1) út (1) vándor (2) wesselényi (1) Címkefelhő

Taní-tani

2010.01.20. 10:40 | Baltasar Bustos | Szólj hozzá!

Következzék két komment a Vasas-oldaláról (teljesen mindegy -vagy, hogy divatosan, és tudományosan fejezzem ki magam magam ki maki gam: irreveláns-, hogy hol jelent meg):

 

Bumbiii Vissza a topikba 2010-01-15 20:00:08 (#171355)

Sokszor előfordul, hogy választani kell, például hogy, sport, vagy rock. Hát én elmegyek Kárpátiára és remélem reggelre megnyugszom, hogy nem bántok olyat az írásommal, aki nem érdemli meg.

Gusztustalan, hogy ebben a kisemmizett országban, már lassan mindent megtehetnek szarházi külföldiek. Ellopták, a területünket, az iparunkat, a mezőgazdaságunkat, megszerezték a piacokat és, most aláznak. Hülye, aki aszisztál hozzá!!

 

Szebb jövőt, Mindenkinek, de legfőbbképp, ,a Vasas szurkolóknak!

 

cserju Vissza a topikba 2010-01-15 21:24:43 (#171367)

Ellopták a területünket? Bakker, én még úgy feküdtem le, hogy mind a 93 ezer négyzetkilométer a mienk. Soha nem volt ekkora iparunk (na jó, talán 2008-ban még nagyobb volt egy picivel), a mezőgazdaságot meg euró-milliárdokkal dotálja a szemét Brüsszel.


Ebben a kisemmizett országban (Óbudán) ma egy magyar rendszámú Lamborghini mögött mentem pár száz métert. Alighanem ez volt az alázás, amire utaltál. Rosszul is esett, nagyon. (Fúj, mocskos demagógia, tudom.)


Neked jó volt öt évet várni egy Dáciára, tizenötöt egy földi telefonra, egy életet egy lakásra, évente egyszer enni banánt és háromévente kijutni Nyugatra? Egy párt, egy rend, egy újság (több néven)? Akkor gondoltad volna, hogy az unokádnak voltaképpen Heidelbergben kéne egyetemre járnia, és a dolog nem is lehetetlen?


Ne keseregj, menj a Kárpátia helyett valami rendes zenekar koncertjére, oszt érezd jól magad egy kicsit! Egy életünk van, ne töltsd dühöngéssel!
hajrá Vasas!

 

 

Csodálatos válasz az izzadt, és könnyes hőbörgésre. Ezt különösképp beleverném a nagymagyar fejekbe: "Ne keseregj, menj a Kárpátia helyett valami rendes zenekar koncertjére, oszt érezd jól magad egy kicsit! Egy életünk van, ne töltsd dühöngéssel!"

Mert, amit sohasem értettem az a nagymagyar dühöngés/morgás/fogcsikorgatás. Szeressük egymást gyerekek!

A Hajrá Vasas helyett CSAK A KISPEST!

És most indulok riportot írni egy csodálatos Vasas-Pénzügyőr-mérkőzésre... Lilára fagyni egy két éve halott szotyiárus mellett. És mégis örömmel!

A bejegyzés trackback címe:

https://szanalomkapitany.blog.hu/api/trackback/id/tr651686989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása